Мекици

Менија за мекици

Мени 1:

  • Витаминска салата;
  • Грчка салата;
  • Ладен стартер: свински врат, печеница, кулен, сирење, кашкавал, крем салата;
  • Мекици;

Цена: 650 денари по лице

Мени 2:

  • Витаминска салата;
  • Грчка салата;
  • Ладен стартер: свински врат, печеница, кулен, шунка, сирење, кашкавал, крем салата;
  • Топол стартер: пилешки прсти, похована зденка, чипс тиквици;
  • Мекици

Цена: 800 денари по лице

  •     Во цената на секое мени е вклучено неограничено пиење во времетраење од 3 часа.