Крштевки и прослави

Менија за прослава

Мени 1:

-грчка салата (шопска салата);
-даска: пита, сирење, поховани тиквици, поховани маслинки, похован кромид;
-свинско каре во сос;
-пилешки стек;
-гарнир: пекарски компир,морков, ориз, брокула;
-леб
ЦЕНА: 1100 денари

Мени 2:

-грчка салата (шопска салата);
-ордевер: свински врат, печеница, кулен, сирење, кашкавал, крем салата, проја;
-даска: пита, пинџур, поховани тиквици, поховани маслинки, похован кромид;
-мешана скара: пилешки стек, вешалица, свинско ребро, ражнич, колбаси;
-гарнир: пекарски компир, морков, ориз, брокула;
-леб
ЦЕНА: 1300 денари

Мени 3: – се на маса

-салати: шопска салата, грчка салата, тиквици на скара со павлака салата;
-даска: пита, пинџур, похована зденка, поховани маслинки, похован модар домат, похован кромид;
-брускети: со намаз од маслинка;
-мускул во сос;
-пилешки стек;
-грне Ореов Лад;
-гарнир: пекарски компир, морков, ориз, брокула;
-леб
ЦЕНА: 1300 денари

Мени 4:

-салати: грчка салата(шопска салата), тиквици на скара со павлака салата;
-ордевер: пршута, свински врат, печеница, кулен, сирење, кашкавал, проја, крем салата;
-топло предјадење: пита, поховани тиквици, похована полнета пиперка, сирење во кора, пинџур;
-свинско печење во сос од печурки;
-свинско ребро на скара;
-пилешки медаљон;
-гарнир: пекарски компир, морков, ориз, брокула;
-леб
ЦЕНА: 1500 денари

*во цената на секое мени е вклучено неограничено пиење во времетраење од 4 часа.

Менија – мекици

Мени 1:

-мешана салата;
-ордевер:свински врат,печеница,кулен,шунка,сирење,кашкавал,крем салата;
-мекици.
Цена: 650 денари

Мени 2:

-мешана салата;
-ордевер:свински врат,печеница,кулен,шунка,сирење,кашкавал,крем салата;
-сирење на скара, похована зденка, похована тиквица;
-мекици.

Цена: 750 денари

* во цената на секое мени е вклучено неограничено пиење 3 часа

Детски менија

Мени:

– неограничен сок за 4 часа;
-плескавица или пилешки прсти со помфрит;
Цена: 450 денари